E-mail tarot consult

Wil jij graag een tarotconsult via email? Dan kun je dit doen via het sturen van een foto van jezelf en daarbij de vraag/vragen te stellen waarover je meer duidelijkheid wilt hebben. Een emailconsult kost €15,00 en dient vooraf betaald te worden via overboeking. Voor vragen hierover en de betaling kun je mailen naar het volgende adres:   info@astridvandermaden.nl

Sinds lange tijd worden de Tarotkaarten gebruikt om inzicht te krijgen in de situatie van je leven. De tarot kaarten zijn bedoeld om een leidraad te zijn in problemen en ook in het zoeken naar de kern van het probleem.

De tarot is opgebouwd uit de grote en kleine Arcana (latijnse woord voor geheim). De grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en illustreren de cyclus van het leven en dus ook de periode waarin je zit.

De kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten die inzicht geven in de situatie rondom je probleem of vraag. Tesamen vormen ze dus de 78 kaarten van de Tarot.

Tarot is dus ook geen toekomstvoorspellen maar inzicht geven in de huidige situatie en hoe je reageert op je omgeving.

Met een Tarotconsult krijg je vaak zeer duidelijk je leven „in kaart” en werkt dus verhelderend in het zoeken naar oplossingen bij problemen en situaties waar je weinig grip op hebt.

Door mijn jarenlange ervaring in het werken met de kaarten kunnen we dus samen gaan bekijken wat voor jou de beste manier is om inzicht en oplossing te vinden.

Ik werk puur op intuïtie en laat me leiden door wat er in mij opkomt.

Er zijn verschillende leggingen mogelijk, dit hangt af van je vraagstelling. Voor een tarot consult geldt dan ook dat het jouw vragen zijn, ik geef dus ook geen consulten tijdens ons gesprek voor iemand anders.

Ik maak gebruik van verschillende Tarotdecks (Rider Waite, Robin Wood, Osho Zen) en kies ook op gevoel tijdens een consult welke ik ga gebruiken voor de legging.