Bachbloesemtherapie

Ik ben een gediplomeerd Bachbloesemtherapeut en werk al jaren met de bachremedies.
Deze remedies zijn een hele mooie aanvulling op de verschillende therapieën die ik geef.

Bach bloesem therapie

In de jaren ´30 van de vorige eeuw ontdekte Dr. Edward Bach dat planten en bloesems zeer positieve uitwerkingen hebben op de mens en op de emoties. Edward Bach ontwikkelde zijn bach bloesem therapie op basis van zijn jarenlange ervaring als arts, zijn verbondenheid met de Engelse natuur en zijn passie voor planten en bloemen.

Negatieve gemoedstoestanden worden veranderd in positieve eigenschappen; dat is het voornaamste kenmerk van bach bloesem therapie. In de bach bloesem therapie staat de mens centraal en geldt dat na verloop van tijd van emotionele disbalans ziektes kunnen ontstaan. Door de jarenlange ervaringen en waarnemingen tijdens zijn jeugd en tijdens zijn medische carrière, kon hij zijn bach bloesem therapie en bach remedies ontwikkelen.

Edward Bach ontdekte dat vaak dezelfde persoonlijkheden dezelfde ziektepatronen vertoonde in combinatie met dezelfde emotionele problemen en kenmerken; ongeacht de fysieke gesteldheid. Daarnaast ontdekte hij dat zijn bach bloesem remedies in staat waren om negatieve emoties te herstellen. Hierdoor zag hij dat de levensvreugde bij zijn patiënten weer terug kwam. In 1930 besloot Edward Bach om zijn succesvolle medische praktijk in Harley Street te Londen te sluiten en zich uitsluitend te gaan richten op het ontdekken van zijn bach remedies.

Bach bloesem remedies

Bach Bloesems, bach remedies ofwel bach bloesem remedies zijn gemaakt van de trilling van planten, bloemen en planten. Er zitten geen stoffelijke delen van de planten in bach bloesem remedies. Bach bloesems zijn geschikt voor jong en oud en kennen geen directe bijwerkingen, zijn niet verslavend (tenzij de gebruiker een alcoholverslaving heeft gehad)
en kunnen ingenomen met reguliere geneesmiddelen. Bach bloesem remedies bieden de perfecte emotionele ondersteuning van lichaam en geest.

Emoties zoals angst, paniek, onzekerheid, overbezorgdheid, verdriet, eenzaamheid en nog een legio aan andere emotionele disbalansen kunnen ondersteund worden door professioneel gebruik te maken van de Bach bloesem remedies middels bach bloesem therapie.

Er zijn 38 bach bloesems beschikbaar en elk van deze 38 bach bloesems kenmerkt zich door een specifieke kwaliteit welke u kunnen ondersteunen op zowel emotioneel als fysiek niveau. Het gebruik van de bach bloesems bij negatieve gemoedstoestanden is een uitkomst. Bach bloesems bieden de ondersteuning die noodzakelijk is bij emotioneel disbalans.

Ik maak op basis van jouw ‘klachten’ een samengestelde remedie in een flesje.