Aanbevelingen

Met plezier schrijf ik over de fijne ervaringen met Astrid als gesprekscounselor. Al jaren bel ik met Astrid. In mijn hoogsensitiviteit krijg ik te maken met een veelheid aan indrukken. Hierdoor is het voor mij soms lastig om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden met als gevolg dat ik het lastig vind om de juiste besluiten te nemen. Het helpt me dan vaak even om met haar te bellen. In deze gesprekken weet Astrid altijd wel weer mijn kluwen te ontwarren zodat ik zaken weer in het juiste perspectief kan plaatsen. Verder vind ik het heerlijk om met haar te sparren. De gesprekken met Astrid hebben mij ertoe gebracht dat ik beter bij mezelf heb leren blijven en makkelijker voor mezelf kan kiezen. Kortom: ik kan haar van harte aanbevelen!
Cody
Hoe gespannen ik ook ben.. Als ik bij Astrid ben geweest weer helemaal opgeknapt en zo ontspannen. Top hoe zij de behandeling doet. Ben herboren als ik klaar ben. Ga geregeld naar haar voor reikie. Erg fijn. Kan het je aanraden.
Annelies
Ik heb zowel de Reiki behandeling als de klankschalen sessie bijgewoond .En dit kan ik iedereen aanbevelen.
Anoniem
Astrid is een hele warme, lieve en toegankelijke vrouw. Ik heb diverse behandelingen bij haar mogen ondergaan, Reiki en klankschalen. In een tijd waarin ik het heel zwaar had; druk, overwerkt, zoekende, uitgeblust, was Astrid degene die me inzichten heeft gegeven en mijn lichaam en hoofd weer in balans bracht. Het voelde altijd als een last van je schouders als ik weer bij Astrid was geweest.
Berty